Megváltozott Egyenleglekérdező-rendszerünk

Tisztelt Pénztártagunk!

Tájékoztatjuk, hogy a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár on-line Egyenleglekérdező rendszerének elérhetősége megváltozott, egészségszámlájával kapcsolatos információkról a továbbiakban a https://eportal.generalipenztar.hu/ oldalon tájékozódhat.
A szolgáltatás igénybevételére egy rövid (egyszeri) regisztrációt követően lesz lehetősége a https://eportal.generalipenztar.hu/Regisztracio.aspx oldalon (vagy a https://eportal.generalipenztar.hu/ főoldalon a Regisztráció gombot választva).
Egyúttal tájékoztatjuk, hogy az új Egyenleglekérdező alkalmazás bevezetésével a korábbi www.egeszseg-portal.hu weboldalon működtetett Egyenleglekérdező on-line oldal megszűnt. Mindezekre tekintettel felhívjuk szíves figyelmét, hogy a továbbiakban a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár az egészség-portálon található információk tartalmáért felelősséget nem vállal.
Kérjük a regisztrációt érintő észrevételeivel keresse Pénztárunk Ügyfélszolgálatát a +36 (1) 452 5444-es telefonszámon vagy az egeszsegpenztar.hu@generali.com e-mail címen.
Együttműködését köszönjük és bízunk benne, hogy mielőbb igénybe veszi megújult Egyenleglekérdező szolgáltatásunkat!

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár