Generali Egészségkártya

A Generali Egészségkártya használata a Pénztárba belépő új tagok részére az első három évben díjmentes.

A Generali Egészségkártyát inaktív állapotban juttatjuk el pénztártagjainkhoz, a kártya aktiválás után egy bankkártyához hasonló, készpénzt helyettesítő fizetőeszközzé válik, használatával Önnek nem kell a vásárlás helyén készpénzben fizetnie kártyaelfogadó partnereinknél.

Az ország egész területén mintegy 7000 kártya elfogadó partnerünk az egészségügyi termékek és szolgáltatások teljes palettáját kínálják.

1. Kártya aktiválása
az ugyfelkapu.generalikartya.hu oldalon az Aktiválás menüben. Regisztráció esetén az aktiválás mellett lehetősége nyílik online egyenleg lekérdezésre, a kártya inaktiválására és a vásárlási limit jelenlegi értékének (250 000 Ft/nap) a megváltoztatására.
emailt küldhet a kartya.hu@generali.com címre. Kérjük, hogy tüntesse fel a következő adatokat:
az Ön neve,
születési helye,
születési ideje,
édesanyja születési neve,
kártyaszáma,
• telefonon keresztül munkanapokon 8-18 óráig, a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár ügyfélszolgálatán a +36 (1) 452-5444-es telefonszámon.

2. Kártya használat
Vásárlás alkalmával Ön a kártya átadásával és a POS bizonylat aláírásával igazolja a szolgáltató felé a szolgáltatás igénybevételét.
Telefonos engedélyeztetés esetén Önnek nyilatkoznia kell arról, hogy igénybe vette a szolgáltatást a jelzett értékben, melyről hangfelvétel készül.
Webes zárolás esetén a kártya átadásával és valamely személyes adat egyeztetésével nyilatkozik a szolgáltatás igénybevételéről a jelzett értékben.

Kártyás vásárlásnál Ön nem kap számlát, ezzel mentesül a számla beküldésével járó adminisztrációtól, a szolgáltató közvetlen pénztárunkkal számol el.

Aktivált kártyával történő vásárlás esetén a vásárolt összeggel csökken az pénztári egyenlege. Amennyiben az Ön aktuális egyenlege nem fedezi a szolgáltatás teljes értékét, egyes szolgáltatóknál lehetősége van a különbözetet készpénzben kiegyenlíteni, a különbözetről kapott készpénzes számlát utólagos elszámolásra szintén benyújthatja pénzárunkhoz.

Javasoljuk, hogy nagyobb összegű kártyás vásárlás előtt ellenőrizze egyenlegét a https://eportal.generalipenztar.hu/ weboldalon, a kártyaközpontban, vagy a pénztár ügyfélszolgálatán, hogy elkerülhesse a fedezethiány okozta kellemetlenségeket.

3. Jogosulatlan vagy adóköteles szolgáltatás
Szolgáltató által kiállított számlát az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény értelmében a kártyaközpont és pénztárunk is ellenőrzi. Kérjük, hogy a vásárlás előtt tanulmányozza az adómentesen igénybe vehető szolgáltatások körét pénztárunk honlapján és a Szolgáltatási szabályzatban.
Jogosulatlan vagy adóköteles szolgáltatás igénybevétele esetén a szolgáltatás értékével megegyező adóköteles jövedelme keletkezik. Nem finanszírozható szolgáltatásvásárlást a szolgáltató jogosult elutasítani.

4. Kártya érvényessége, kártyával kapcsolatos díjak, kártyacsere
A kártya érvényessége a kártyakibocsátástól számított 3 év, az érvényesség lejáratával inaktívvá válik. A lejárat előtt 15 nappal az új kártya automatikusan megküldésre kerül, amennyiben a számláján rendelkezésre áll az új kártya díjának fedezete és a kártyahasználat letiltásáról nem rendelkezett – kártya érvényességének lejárta előtt 30 nappal, írásban – a honlapon (http://ep.generalipenztar.hu/) közzétett Kártya lemondó nyomtatványon.

Az érvényesség lejártát 30 nappal megelőzően megküldött kártyalemondó nyilatkozat hiányában a kártyadíj levonásra kerül.

A belépést követően megküldött főkártya első alkalommal díjmentes. A kártya érvényességének lejáratát követően kibocsátott következő főkártya költsége 2600 Ft/3 év. Bejelentett szolgáltatásra jogosult hozzátartozói részére társkártya igényelhető, díja 1300 Ft/ 3 év. Társkártya megrendelő nyomtatvány

Amennyiben a terhelés időpontjában a számláján nincs elegendő fedezet a kártyacseréhez, a pénztár további két alkalommal kísérli meg a kártyadíj zárolását. A harmadik sikertelen próbálkozás után a pénztár a továbbiakban nem intézkedik az új kártya megküldéséről.

5. Vásárlási limit
A kártya 250 000 Ft/nap vásárlási limittel kerül kibocsátásra, azonban Önnek bármikor lehetősége van a limit megváltoztatására:
• • online az ugyfelkapu.generalikartya.hu oldalon, vagy
• az ügyfélszolgálathoz eljuttatott írásos kérelemmel, vagy
• telefonon történő bejelentéssel.
10 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén a szolgáltató jogosult a kártyabirtokos személyazonosságát ellenőrizni. A Generali Egészségkártya nem ruházható át más személyre.

6. Kártya elvesztése
A kártya elvesztése esetén, kérjük, hívja a lenti telefonszámok valamelyikét, hogy a lehető leghamarabb letiltásra kerüljön az egészségkártya, vagy tiltsa le Ön ideiglenesen a kártyát az ugyfelkapu.generalikartya.hu oldalon. Az esetlegesen megkerült, ideiglenesen letiltott kártya újra aktiválható. Pót-, illetve cserekártyát Pénztárunkon keresztül rendelhet a mindenkori kártya árlista és a kártyaszállítási feltételek mellett.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kártya használatával és a kártyarendszerrel kapcsolatos további részletes információkat megtalálja a honlapunkon elérhető Kártyaszabályzatban. Kérjük, hogy a szabályzatot gondosan tanulmányozza át!

Kártyahasználattal kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárhoz.
Levelezési cím (kártyával kapcsolatban): Budapest 1930
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 (1) 452 5444, Fax: +36 (1) 452 3570
Elérhetőség: hétfő: 8.00-20.00, kedd-péntek: 8.00-18.00
Ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38.
Ügyfélfogadási idő (személyesen): hétfő-szerda: 8.00-16.00, csütörtök: 8.00-17.00, péntek: 8.00-16.00
E-mail: kartya.hu@generali.com
Honlap: www.generalikartya.hu

A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár elérhetőségeit ide kattintva találja.

Székhely 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44. Levelezési cím 6713 Szeged, Pf. 109. Személyes ügyfélszolgálat 1132 Budapest, Váci út 36-38.
Ügyfélfogadási idő:
Hétfő - szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Telefonos ügyfélszolgálat Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (1) 452 5444
Rendelkezésre állási idő:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd - péntek: 8.00 - 16.30

Számlaszám befizetéshez: 10800007-94627008

Kapcsolat

Kapcsolódó oldalaink

Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár onyp.generalipenztar.hu Generali Biztosító www.generali.hu Generali Alapkezelő www.alapkezelo.hu Európai Utazási Biztosító www.eub.hu Pénztárszövetség www.penztar-szovetseg.hu Magyar Nemzeti Bank felugyelet.mnb.hu Európai online vitarendezési fórum eu-online-vitarendezesi-forum-EP.pdf
Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!