A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár működése

Az Ön által vállalt egészség- és önsegélyező pénztári tagdíj-hozzájárulást munkavállalói egyéni, egészség- és önsegélyező pénztári számlájára könyveljük, és ezen tagdíjakból munkatársai és családtagjaik a pénztárunkkal szerződésben álló szolgáltató partnereknél egészségük megőrzésével, illetve helyreállításával kapcsolatban felmerülő kiadásaikat finanszírozhatják.

 

Tagdíjfizetés
A tagdíj-befizetéseket az adott hónapot követő hónap 15. napjáig a Citibank-nál vezetett 10800007-94627008 számú számlára kérjük befizetni. A közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel, hogy az utalás melyik hónapra vonatkozik.

 

A tagdíjak elutalásával egy időben kérjük, juttassa el levelezési, vagy e-mail címünkre a tagdíjfeladási listát is, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az egyösszegű befizetésből munkavállalói egyéni számláira tudjuk könyvelni az őket megillető összeget.

 

A bevallások elkészítésére elektronikus lehetőséget is biztosítunk, amelyről kérésére ügyfélszolgálatunk részletes tájékoztatást nyújt.

 

Amiért a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárt érdemes választani
Országos partnerhálózat
Az ország egész területén megtalálható szerződött partnereink az egészségügyi termékek és szolgáltatások teljes palettáját kínálják és 5-40% árkedvezményt biztosíthatnak munkavállalói számára.

Kedvező költséghatékonyság
A tagdíjak sávos (az éves befizetés összegétől függően egyre kedvezőbb) rendszerben kerülnek felosztásra a tartalékok között. Belépéskor 4 000 Ft a működési tartalékra kerül.

Befizetések tartalékok közötti megosztása:EP savozas honlapra

Rugalmas
Nagyobb számú belépő munkavállaló esetén az adminisztrációs munkát megkönnyítve, vállaljuk a belépési nyilatkozatok kitöltését, amelyhez Önnek csak a szükséges adatokat kell elektronikusan elküldenie.

Oktatás
Igény esetén, a munkavállalóinak tájékoztatást tartunk az egészség- és önsegélyező pénztári számla gyakorlati felhasználási lehetőségeiről.

Biztonságos
A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár szakszerű működtetését stabil biztosítói, banki és szakmai szolgáltatói háttér garantálja.

Székhely 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44. Levelezési cím 6713 Szeged, Pf. 109. Személyes ügyfélszolgálat 1132 Budapest, Váci út 36-38.
Ügyfélfogadási idő:
Hétfő - szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Telefonos ügyfélszolgálat Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (1) 452 5444
Rendelkezésre állási idő:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd - péntek: 8.00 - 16.30

Számlaszám befizetéshez: 10800007-94627008

Kapcsolat

Kapcsolódó oldalaink

Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár onyp.generalipenztar.hu Generali Biztosító www.generali.hu Generali Alapkezelő www.alapkezelo.hu Európai Utazási Biztosító www.eub.hu Pénztárszövetség www.penztar-szovetseg.hu Magyar Nemzeti Bank felugyelet.mnb.hu Európai online vitarendezési fórum eu-online-vitarendezesi-forum-EP.pdf
Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!