Bankkártyás tagdíjfizetési lehetőség

Örömmel tájékoztatjuk Pénztártagjainkat, hogy 2023. áprilistól bővítettük szolgáltatásainkat; Pénztártagjaink befizetéseiket az egészségportálon (a tagi fiókba belépést követően) már bankkártyával is teljesíthetik.

A bankkártyával befizetett összeg azonnal megjelenik az egyéni számlán, ezt a Pénztártag a portálon a Számlatörténet menüpontban „SimplePay befizetés” tranzakciónévvel ellenőrizheti.

A befizetés egészségkártyával történő felhasználásának van átfutási ideje, vásárlás előtt célszerű a kártyaegyenleget ellenőrizni a portálon vagy a mobil applikációban az Egyenleg adatok menüpontban.

Fontos, hogy a befizetésre a legmagasabb költségsávra eső működési költség (2023. június 30-ig: 9%, 2023. július 1-jétől: 8%) kerül levonásra, a tényleges költséglevonás a pénz beérkezését és könyvelését követően történik (és amennyiben volt eltérés akkor a különbözet a számlán jóváírásra kerül) – általában a kártyás fizetést követő 2. munkanapon. A tagdíj könyvelését követően a „SimplePay befizetés” tranzakció feloldásra kerül és a továbbiakban Egyéni befizetésként szerepel a számlatörténetben.

Ügyféltájékoztató a bankkártyás fizetés és a bankkártyás fizetéshez kapcsolódó szolgáltatások szabályairól.

További kérdés esetén, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár